Ploi şi inundaţii masive în Germania: autostrăzi acoperite de apă, camioane şi automobile avariate, peste 30 de vieţi pierdute

16 Iulie 2021, 08:41
Redacţia PiataAuto.md
Germania se confruntă în aceste zile cu unele din cele mai severe furtuni şi inundaţii, mai ales în partea sa vestică. Mai multe oraşe şi localităţi rurale au avut grav de suferit din cauza intemperiilor, alegându-se cu daune mari de infrastructură şi chiar case întregi surpate din cauza inundaţiilor. Până în seara zilei de ieri bilanţul victimelor la nivel de ţară ajunsese la peste 30.
Situaţia e atât de gravă, încât până şi unele autostrăzi, construite de obicei pe poziţie uşor înălţată faţă de terenul înconjurător, au ajuns să fie inundate. Cele mai afectate regiuni în acest sens sunt Koln, Bonn, Aachen, aria unde autostrăzile sunt cele mai afectate fiind Rhinelandia şi Westfalia de Nord.
Ieri, 15 iulie, situaţia s-a agravat atât de mult, încât autostrăzile A1, A61, A42 şi alte câteva au fost blocate total pe parcursul a mai multe ore, carosabilul lor fiind inundat brusc, iar mai multe automobile şi camioane rămânând blocate sau luate de apă. Includem mai jos câteva imagini cu autostrăzile de ieri, dar şi cu drumurile de categorie B din aceeaşi regiune, care au avut de suferit şi mai mult.
Prin urmare, dacă se întâmplă se te afli în Germania în aceste zile şi eşti la volanul oricărui vehicul — fie că e vorba de automobilul personal sau un transport pe care-l conduci la muncă, te îndemnăm să fii extrem de prudent şi să eviţi pe cât posibil zonele afectate.
0
8,323
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!