(VIDEO) O Volga GAZ-3110 extraordinar de murdară renaşte într-un atelier de detailing şi curăţare

25 Iulie 2021, 20:29
Redacţia PiataAuto.md
În atelierele de detailing ajung de obicei maşini foarte dragi inimii proprietarilor lor, iar scopul aducerii lor în aceste ateliere este de a le transforma starea din admirabilă în excepţională, aproape de condiţia unui showroom sau muzeu. Dar ce se întâmplă atunci când pe uşile atelierului intră o Volga GAZ-3110 care a ajuns într-o stare deplorabilă, plină de praf şi noroi, de parcă a lucrat toată viaţa doar pe dealurile colhozurilor?
Ei bine, se pare că diferenţa de transformare e şi mai copleşitoare în cazul unei asemenea maşini. O Volga GAZ-3110 a intrat într-un atelier de detailing din Siberia într-o stare jalnică, dar a ieşit aşa cum nu credeam că va mai putea arăta vreodată. Cei de aici au muncit ore nenumărate în ea, decopertându-i întreg habitaclul şi curăţind murdăria din cele mai ascunse locuri ale caroseriei. Iar la final, maşina era de nerecunoscut pur şi simplu!
E pur şi simplu plăcut să urmăreşti transformarea, ba chiar renaşterea acestei Volga. Dacă ea a putut fi readusă la o asemenea stare, atunci practic orice maşină, oricât de murdară şi delăsată, mai are o şansă, dacă există dorinţă!

Vezi întregul proces de renaştere a Volgii mai jos, iar dacă ai nevoie poţi include subtitre cu traducere automatizată din comenzile player-ului.
0
10,271
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!