Viitoarea generaţie BMW Seria 5 a fost surprinsă în timpul testelor. Cum ar putea arăta?

9 Iulie 2021, 15:33
Denis Godorozea
BMW pregăteşte lansarea noii generaţii Seria 5 — sedanul va debuta în premieră pe parcursul anului viitor, urmând să beneficieze pentru prima dată de un sistem de propulsie 100% electric. Modificările tehnice şi stilistice în raport cu modelul actual vor fi majore, or maşina a fost surprinsă în propria caroserie în timpul testelor. În baza imaginilor neoficiale designerii de la Kolesa.ru au încercat să-şi imagineze cum ar putea arăta noul sedan Seria 5.
Marele mister din punct de vedere stilistic în acest caz ar fi dimensiunea grilelor frontale, dar se pare că Seria 5 nu se va inspira nici în viitor de la actualele M3, Seria 4 şi M4, având un calandru mai tradiţional. Ei bine, acesta oricum va fi mai mare în dimensiuni în raport cu modelul actual. Farurile vor avea forme inspirate de la coupe-ul Seria 2, debutat în premieră ieri, cu corpuri îngustate. Blocurile posterioare vor moşteni parţial formele modelului actual, urmând să fie ceva mai compacte, cu corpuri asemănătoare celor pe care le putem vedea pe actuala generaţie Seria 6 Gran Turismo.
Mai importante sunt modificările tehnice — Seria 5 urmează să beneficieze de o gamă şi mai diversificată de versiuni electrificate, de tip plug-in hybrid. Amintim că modelul actual oferă simultan trei versiuni hibride. Totodată, viitoarea generaţie Seria 5 va oferi în premieră şi cel puţin o versiune electrică, dar deocamdată bavarezii nu specifică cu exactitate cum va fi denumit modelul. Or, acesta ar putea migra în gama BMW i, cu indicele i5, de exemplu.
0
1,218
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!