(VIDEO) Autorităţile au reacţionat: a început reparaţia de urgenţă a podului de la Sângera, de lângă Chişinău, se circulă anevoios

20 August 2021, 10:11
Redacţia PiataAuto.md
După ce ieri după-amiază vă informam despre situaţia gravă, avariată, a podului de la Sângera, municipiul Chişinău, unde una din articulaţiile podului ajunsese să aibă o gaură imensă prin întreaga structură a podului, iar situaţia asta continua deja de câteva săptămâni, iar că autorităţile au reacţionat, în sfârşit, şi azi dimineaţă au început de urgenţă lucrările de reparaţie a acestui pod.
Dar, deoarece până la formalităţile birocratice şi deplasarea tehnicii de lucru va mai dura un pic, dis-de-dimineaţă aici au fost detaşaţi poliţişti care au blocat în totalitate a bandă de circulaţie a podului, pe care se află avarierea, traficul desfăşurându-se pe o singură bandă, cu alternare dirijată de poliţie. În mod firesc, această situaţie a generat şi ambuteiaje imense, or, acest traseu e unul din cele mai circulate din ţară. Un vizitator, pe nume Vlad, ne-a expediat la redacţie şi un video de la faţa locului, şi ne-a relatat că a parcurs azi dimineaţă o distanţă de 5 km din localitatea Chetrosu până la pod în aproximativ 40-50 minute. Tot el a menţionat că era mult mai logic dacă circulaţia spre sud-est era direcţionată prin Sângera, cel puţin parţial, pentru a fluidiza traficul. Dânsul ne-a mai menţionat că, de fapt, sunt două fisuri extrem de grave pe sensul ce duce spre Anenii-Noi, care trebuie remediate de urgenţă.
În fine, atât Vlad, cât şi noi cu toţii, sperăm ca această reparaţie să fie făcută cât mai prompt şi eficient, astfel încât aceste inconvenienţe să fie de scurtă durată, iar siguranţa de circulaţie pe acest pod să fie restabilită deplin.
0
1,466
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!