(VIDEO) Un youtuber a demarat construcţia unui garaj subteran ingenios în faţa casei, din care să răsară la suprafaţă un DeLorean, învăţându-i şi pe alţii cum să o facă

24 Martie 2024, 13:21
Redacţia PiataAuto.md
Colin Furze e unul din cei mai ingenioşi youtuberi, fiind renumit pentru ambiţa sa de a dezvolta proiecte de construcţii ingenioase în curtea sa, ba chiar şi sub casa sa. A săpat anterior şi un tunel sub casă, iar acum s-a gândit că ar fi minunat dacă acel tunel ar duce într-un garaj subteran secret, amplasat în faţa casei, din care să poată răsări frumos un clasic DeLorean DMC-12, maşina care continuă să-i fascineze până în prezent pe toţi cei cu minţi mai inginereşti şi mai dedicate în ale construcţiilor.
Ei bine, groapa pentru viitorul garaj a fost săpată de un excavator, nişte schiţe tehnice au fost făcute, aşa că proiectul a putut avansa la conturarea formelor şi funcţionalităţilor acestui garaj. Din start trebuie să menţionăm că groapa uriaşă e săpată foarte aproape de casă şi în multe situaţii ea fie n-ar fi posibilă să fie săpată în asemenea mod din cauza fundaţiei, fie ar putea fi un pericol pentru surparea casei pe perioada lucrărilor. Dar nu în toate ţările fundaţiile caselor un la fel, aşa că în acest caz totul a putut fi făcut.
Deşi construcţia garajului subteran are un acoperiş în formă de arcă, pentru a distribui uniform greutatea, în jurul structurii sale de metal vor fi totuşi zeci de tone de beton, aşa că a fost nevoie de calculele unui inginer în rezistenţa construcţiilor, dar şi de proiectarea unor armături corecte, care să disipeze corect forţele.
Fireşte, proiectul e unul de o complexitate mare, cu multe lucrări atipice şi calcule de rezistenţă, iar asta înseamnă probabil şi un buget foarte mare, pe care puţini s-ar încumeta să-l aloce doar de dragul unui garaj.
Însă, deja din etapa actuală a lucrărilor şi din machetele existente se poate vedea cu siguranţă că rezultatul final va fi unul super interesant, iar garajul va fi un spaţiu complet dedicat pasiunii auto, cu o maşină legendară situată acolo, care va ieşi enigmatic din pământ.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
10,784
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!