(VIDEO) Intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Calea Orheiului din Chişinău, inundată parţial din cauza furtunii de azi noapte

6 August 2021, 09:47
Redacţia PiataAuto.md
Mai multe străzi din Chişinău au fost inundate azi noapte din cauza furtunii cu noi şi noi rafale din Moldova. Majoritatea străzilor unde s-a acumulat apa sunt cele tradiţionale de altitudine mai joase, însă odată cu sfârşirea fiecărui noi şuvoi, şi apa de aici se scurgea în cea mai mare parte. Situaţia a fost diferită la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Calea Orheiului, unde apa s-a acumulat din zonele din apropiere şi nu s-a retras nici până la orele dimineţii.
Aici au intervenit salvatorii IGSU cu pompe pentru a asana carosabilul. Poliţia dirija traficul doar pe câte o bandă din centrul drumului, unde apa era mai puţin adâncă, din cauza riscului de a avea maşini blocate în apă. În zonă s-au format ambuteiaje uriaşe la orele dimineţii, iar salvatorii vor mai avea de lucrat ore bune până la pomparea apei de pe drum şi din zonele adiacente. Vă recomandăm să evitaţi zone la orele dimineţii.
Vedeţi mai jos un scurt video cu situaţia de azi dimineaţă.
0
2,232
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!