(VIDEO) Momente de neînţeles pe un drum din România, aflat în reparaţie, cu maşini care ajung brusc pe o porţiune săpată

23 August 2021, 13:24
Redacţia PiataAuto.md
Dacă acum mai bine de o săptămână relatam despre un microbuz căzut într-o groapă adâncă şi nesemnalizată din Chişinău, azi ne convingem că problema lucrărilor insuficient semnalizate e prezentă şi în România, într-un caz cu specific uşor diferit.
E vorba de traseul naţional DN14, între Mediaş şi Sibiu, la ieşirea din Mediaş. Aici s-au făcut lucrări şi s-au făcut săpături în asfalt, iar o porţiune mare a rămas descoperită, la un nivel mai jos decât carosabilul normal, fiind acoperit cu prundiş şi praf. Circulaţia pe aici a rămas permisă, punându-se doar indicatoare de atenţionare despre lucrări. Totuşi, se pare că majoritatea şoferilor nu se aşteaptă să dea brusc peste o porţiune săpată, lăsată descoperită la un nivel simţitor mai jos, aşa că maşinile continuă să cadă practic în acel spaţiu, una după alta, ba chiar şi un camion fiind surprins în aceeaşi situaţie.
Un localnic, pe nume Robert T., a filmat mai multe asemenea automobile şi camioane, în noaptea de 20 august şi a publicat imaginile online. Crezi că aceste momente, surprinse mai jos, sunt exclusiv din vina şoferilor, sau, dacă tot atât de mulţi eşuează aici, e o problemă de semnalizare greşită a lucrărilor şi încetinire sau redirecţionare a traficului?
0
1,787
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!