Un proprietar de Corvette din SUA şi-a făcut maşina daună totală după ce a agreat să o vândă şi a vrut să dea o ultimă tură

1 Septembrie 2021, 16:05
Redacţia PiataAuto.md
Un proprietar de Chevrolet Corvette C8 Stingray din statul Carolina de Nord, SUA, se poate considera oficial ghinionist. Acesta şi-a distrus supercar-ul în ultima zi în care era proprietarul lui, întrucât tocmai bătuse palma cu un cumpărător şi urma să-i înmâneze Corvette-ul şi cheile în ziua următoare.
Proprietarului ghinionist de Corvette îi spune Spencer Everette. În condiţiile crizei actuale e semiconductoare, timpii de aşteptare pentru noile Corvette-uri sunt foarte lungi, aşa că uneori maşinile la mâna a doua se vând în SUA mai scump decât cele pe care le-ai comanda în showroom. Asta l-a motivat şi pe Spencer să bată palma pentru vânzarea Corvette-ului său, fabricat în 2020, pentru o sumă frumoasă. Stabilise cu cumpărătorul să se vadă a doua zi pentru a-i transmite maşina şi cheile. Dar, având încă o zi la dispoziţie, Spencer s-a gândit să iasă niţel cu Corvette-ul său, pentru ultima dată, şi să-l apese din plin, cum a declarat el unei entităţi locale de presă. L-a apăsat prea tare, însă, aşa că a ieşit de pe traseu cu el şi l-a răsturnat, distrugându-l până la o daună totală.
Spencer n-a fost rănit şi a putut ieşi singur din maşină. Poliţia a auzit, însă, declaraţiile sale pentru presă, că ar fi apăsat din plin acceleraţia maşinii, aşa că l-a acuzat şi de condus iresponsabil, ceea ce-l face pasibil de o pedeapsă mult mai dură.
0
5,134
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!