(VIDEO) Acest pensionar belgian a fost cel mai mare maestru al parcării, având un garaj cu doar 6 cm mai lat decât maşina sa

26 Octombrie 2021, 16:18
Redacţia PiataAuto.md
Câţi dintre noi şi-ar putea parca maşina într-un garaj care e cu doar 6 cm mai lat decât însăşi automobilul, lăsând doar câte 3 cm de spaţiu pe fiecare parte? Dar câţi ar putea-o face în fiecare zi, inclusiv la o vârstă de 90 de ani?
Ei bine, Eugene Breynaert a fost unul din oamenii care puteau face asta. Pensionarul belgian a devenit renumit cam prin 2010, când avea 87 de ani, când un jurnalist l-a văzut cum intra cu Fiatul său Panda în garajul super îngust al casei sale şi a fost curios să-i afle istoria, pe care a şi filmat-o într-un reportaj.
Eugene a explicat lumii întregi că maşina sa are 1.49 metri lăţime, iar garajul are 1.55 metri lăţime. Respectiv, e cu doar 6 cm mai lat. Bătrânul lipise nişte brâie de material moale pe pereţi, ca un eventual contact al maşinii să nu se lase cu zgârieturi, doar ca asigurare. Şi în fiecare zi, urca în maşină şi foarte precaut, intrat în acel garaj, urmărind să aibă 3 centimetri de spaţiu pe stânga şi încă 3 centimetri pe dreapta. Cum ieşea din garaj după aia?
Îşi croise o uşă specială din garaj în casă. Deschidea geamului maşinii, întindea mână prin geam şi deschidea uşa spre casă, ca să poată deschide uşa maşinii. Apoi ieşea, mişcând puţin maşina înainte şi înapoi, iar ulterior din casă, prin geamul deschis al maşinii, o fixa. Un întreg ritual, pe care pensionarul belgian îl stăpânea la perfecţiune, iar astfel garajul său de doar 1.55 metri lăţime îi era absolut suficient.
Eugene a fost supranumit după asta drept „cel mai bun şofer din Belgia”, „maestrul parcărilor”, şi şi-a adunat un număr imens de admiratori în patria sa. Din păcate, din 2016 încoace el nu mai este printre noi, dar oricând în mediul online apare câte un om care nu poate efectua o manevră elementară de parcare, toţi îşi amintesc de renumitul pensionar din Belgia, care putea parca în cel mai restrâns spaţiu imaginabil, zi după zi, chiar şi până la o vârstă de peste 90 de ani!

Vezi mai jos cum îşi parca acest pensionar maşina în garajul său îngust.
0
20,715
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!