(VIDEO) Ce poate face o limuzină Hummer prin offroad-ul din Rusia

16 Octombrie 2021, 08:47
Redacţia PiataAuto.md
Limuzinele Hummer au fost multă vreme vedetele obligatorii pe la unele nunţi din Europa de Est, înlocuind încet aproape în totalitate Lincoln-urile de cândva. Dar, deşi Hummer-ele normale au o reputaţie de a se descurca bine în condiţii de teren accidentat, parcă nu-ţi prea vine ideea de a te încumeta să te aventuri cu o ditamai limuzină Hummer în offroad, nu-i aşa?
Cineva din Rusia s-a încumetat s-o facă, însă. S-a alăturat unei sesiuni de offroad, şi a devenit instantaneu vedeta de acolo, atrăgând aproape toată atenţia asupra sa, or, nu vezi în fiecare zi o maşină de peste 10 metri lungime plonjând ca un dulap în derapaje controlate prin mocirlă! Şi paradoxul e că, în ciuda lungimii imense şi a geometriei afectate din cauza asta, şi în ciuda răcirii precare a motorului, limuzina Hummer s-a descurcat neaşteptat de bine! Până când lungimea imensă a dat inevitabil faţă în faţă cu legile fizicii, bineînţeles.
Vezi mai jos toată aventura acestei limuzine Hummer din video-ul acestei escapade de offroad, în care mai participă şi alte maşini, dar oricum Hummer-ul ce marea vedetă. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
0
1,585
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!