(VIDEO) Înainte de a sacrifica un exemplar de Rimac Nevera într-un crash test, croaţii l-au scos la o tură pe drumuri de pădure

18 Noiembrie 2021, 13:20
Redacţia PiataAuto.md
Crash-testele sunt o parte inalienabilă a dezvoltării şi certificării oricărui model modern de automobil, iar asta e valabil şi pentru maşinile foarte scumpe, cu un preţ de 2 milioane de euro, cum e Rimac Nevera. Un număr de 16 prototipuri au fost construite până acum pentru asemenea scopuri, iar unele din ele au fost accidentate şi de câteva ori, fiind reparate între noi episoade de teste de siguranţă.
Acum a venit momentul ca un ultim exemplar de Nevera să fie sacrificat pentru acest scop, pentru certificările finale. Şi cei de la Rimac au ales să sacrifice exemplarul pe care-l foloseau la tot soiul de teste de presă şi prezentări. Şi dacă tot supercar-ul electric avea să aibă o asemenea soartă nobilă, dar fatală, cei de la Rimac s-au gândit să stoarcă tot sucul din el înainte de a-l duce la abator şi l-au scos la o tură în viteză, pe drumuri de pădure, la volan fiind chiar fondatorul şi CEO-ul companiei, Mate Rimac. Da, un supercar electric, cel mai puternic automobil de serie din lume, a ajuns să meargă prin offroad-ul unor trasee forestiere!
Inevitabil, totul s-a transformat într-un spectacol frumos şi foarte probabil unic, or, până şi Mate şi-a exprimat speranţa că viitorii clienţi ai Rimac nu vor face acelaşi lucru cu maşinile lor. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,250
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!