Doi tineri care participaseră cu un BMW la o cursă ilegală pe autostrada A4 din România, au decedat peste 3 zile într-un accident în Constanţa

23 Ianuarie 2022, 10:11
Redacţia PiataAuto.md
Acum câteva zile, la 19 ianuarie, pe autostrada A4 de lângă Constanţa a avut loc o cursă ilegală între câteva maşini, direct pe autostradă, cu starturi de pe loc, la ore nocturne. Secvenţe ale cursei au fost filmate şi publicate online, iar la scurt timp poliţia anunţase că a pornit o cauză penală.
Foto: Captură din cursa ilegală de autostradă de acum 3 zile

Poliţiştii mai anunţaseră atunci că au identificat cei doi bărbaţi care conduceau automobilele, ambii fiind din Constanţa, ambii având permisele deja suspendate şi fiind cercetaţi penal, dar şi că urma să pedepsească şi autorul filmării şi organizatorul cursei. La doar 3 zile distanţă, însă, adică ieri, 22 ianuarie, doi dintre bărbaţii participanţi la acea cursă de pe autostradă au decedat într-un accident produs în Constanţa, tot în timpul unei curse ilegale.
În acelaşi BMW se aflau 3 persoane, iar la un moment dat, în vâltoarea cursei, şoferul a pierdut controlul maşinii şi aceasta a ajuns în afara drumului, răsturnându-se de câteva ori. În rezultat, doi dintre bărbaţi au decedat la faţa locului, ambii participanţi la cursa de pe autostradă, produsă cu 3 zile în urmă. Cel de-al treilea a fost grav rănit şi se află în comă.
0
4,424
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!