(VIDEO) Urmărire cu focuri de armă a poliţiei din Moldova pe traseul Chişinău-Leuşeni

29 Ianuarie 2022, 17:34
Redacţia PiataAuto.md
Un caz grav de urmărire a avut loc astăzi pe traseul Chişinău-Leuşeni din Moldova. Un VW Touareg a fost oprit de poliţişti cu suspiciunea că acesta ar fi provocat la 31 decembrie un accident şi ar fi fugit de la faţa locului, iar numerele de înmatriculare ale maşinii păreau a fi false, întrucât nu figurau în baza de date.
La oprirea iniţială şoferul a încercat să prezinte nişte copii ale documentelor, după care a demarat, iar poliţia a pornit în urmărirea lui. Acesta a fost urmărit timp de câţiva zeci de kilometri cu traseu. În VW-ul urmărit, pe lângă şoferul urmărit se mai aflau trei pasageri, inclusiv un copil de 4 ani!
Maşina urmărită a fost blocată până la urmă de poliţişti, iar când aceştia s-au apropiat de geamul lui să-l someze să iasă din maşină, şoferul a scos o armă de foc şi a îndreptat-o spre poliţist. Omul legii s-a depărtat şi a efectuat o împuşcătură de avertizare în sus şi altele în roţile maşinii.

Şoferul a fost imobilizat şi reţinut, pe numele lui fiind eliberat mandat de arest pentru 72 de ore. Din fericire în vâltoarea operaţiunii copilul de la bord şi ceilalţi pasageri nu au fost răniţi, deşi e cât se poate de clar că aceştia au trecut momente nefaste.

Vezi mai jos video-ul întâmplării, publicat de poliţia din Moldova. Atenţie, imaginile pot avea impact emoţional.
0
6,467
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!