Filmul despre Enzo Ferrari primeşte undă verde, cu implicarea unor actori, regizori şi scenarişti de calibru

15 Februarie 2022, 11:44
Redacţia PiataAuto.md
O nouă producţie cinematografică axată în jurul unui subiect intrigant din lumea auto a primit undă verde şi va începe a fi filmată în curând. E vorba de un film ce-l vizează pe Enzo Ferrari, punându-i în accent cea mai intensă şi dramatică perioadă a vieţii sale, care cuprinde şi falimentul aproape iminent al Ferrari, şi tragedia fiului săi, Dino, şi decizia de a participa la Mille Miglia. Mai mult ca atât, producţia va implica nume mari din industria cinematografică.
Regizorul noului film la fi Michael Mann, acelaşi care a regizat renumita peliculă Ford v Ferrari, precum şi Miami Vice. Scenaristul va fi Troy Kennedy Martin, omul care a scris scenariul renumitului The Italian Job.
Pe lângă asta, printre actorii confirmaţi se numără Penelope Cruz şi Adam Driver, ultimul urmând să interpreteze rolul lui Enzo Ferrari. Penelope Cruize va avea rolul soţiei lui Enzo, Laura, cea care era renumită şi pentru faptul de a stârni adeseori intrigi interne între inginerii de la Ferrari şi Enzo, motiv din care au şi plecat ulterior 5 ingineri simultan, în semn de protest.
Filmările vor demara în luna mai şi vor avea loc în regiunile Modena şi Emilia Romagna din Italia.
0
1,369
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!