Noul Lexus LX e vândut pentru 4 ani înainte în Japonia, repetând succesul lui Toyota Land Cruiser

23 Februarie 2022, 11:36
Redacţia PiataAuto.md
Noua generaţie Toyota Land Cruiser, lansată anul trecut, s-a bucurat de un succes istoric la lansarea sa, modelul adunând comenzi pentru 4 ani înainte până ca producătorul nipon să oprească primirea noilor comenzi, or, peste 4 ani în mod normal ar putea urma un facelift şi ar fi foarte nefiresc ca un producător să vândă de pe acum un model atât de îndepărtat în viitor. Când s-a lansat fratele de platformă, Lexus LX, mulţi dintre cei ce nu mai apucaseră să rezerve un Land Cruiser au optat pentru modelul similar tehnic, dar mult mai luxos, cu emblema Lexus pe capotă. Lor li s-au adăugat şi alţi fani tradiţionali ai modelului, iar de aici până la un nou succes istoric n-a fost mult.
Aşadar, comenzile pentru noul Lexus LX curg gârlă de peste tot tot în lume, iar asta a făcut deja ca rândul în interiorul Japoniei să ajungă la 4 ani. Lexus a emis un comunicat în acest sens în Japonia, anunţându-şi fanii despre asta, dar totodată încă nu a sistat primirea de noi comenzi de la cei care sunt dispuşi să aştepte atât de mult.
În acelaşi timp, în alte regiuni ale lumii rândul nu ajunge deocamdată tocmai la 4 ani, prin urmare încă se mai preiau comenzi, dar oricum timpul de aşteptare e foarte mare peste tot. În SUA abia acum se livrează primele exemplare comandate anul trecut, iar cei care plasează o comandă acum ar putea-o primi către anul 2024 sau chiar mai târziu.
0
2,367
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!