(VIDEO) Cum sună motorul V8 de 16.0 litri al unui camion Scania R500 cu eşapament modificat

2 Februarie 2022, 19:06
Redacţia PiataAuto.md
Camioanele Scania sunt printre cele mai admirate în rândul transportatorilor profesionişti, iar un element special, ce defineşte o Scania drept un camion-rege, e motorul V8, prezent pe o mare parte din modelele mari. Un motor V8 ce poate avea o cilindree de până la 16.0 litri!
Sunetul acestui motor e unul plăcut în condus, fireşte, murmurul lui de bariton făcând întreaga experienţă de condus mai plăcută. Dar, în mod normal, pe camioane obişnuite, eşapamentul diminuează o mare parte din acel sunet, făcându-l să se audă mai discret. Unii şoferi, însă, aleg să-şi instaleze sisteme de eşapament modificat, care dau V8-ului o libertate de exprimare acustică excepţională, cum n-ai aştepta niciodată de la un camion cu motor standard.
Anume un asemenea camion Scania R500 cu motor V8 standard, de 500 CP, dar cu eşapament modificat, e prezent în video-ul de mai jos. E un camion din Belgia, care-şi demonstrează sunetul magnific doar în formula de cap tractor, cu acceleraţii mai intense. Este, deci, un video care trebuie văzut neapărat cu sunet!
0
3,033
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!