(VIDEO) Un Volvo 940 clasic rezistă exemplar la un copac ce cade peste el din cauza vântului

23 Februarie 2022, 12:51
Redacţia PiataAuto.md
Despre modelele clasice Volvo se spune că erau indestructibile, construite să dureze o viaţă şi să reziste la lucruri cu mult peste exploatarea normală, inclusiv la cele ce ţin de siguranţă. Iar asta nu era doar o legendă — acele Volvo chiar erau făcute cu filosofia de a ţine milioane de kilometri, în toate situaţiile pe care le putea aduce viaţa.
În ultimele săptămâni foarte multe ţări din Europa s-au confruntat cu cod galben şi roşu de vânt intens, iar asta a adus inevitabil şi daune pe alocuri. O situaţie surprinsă în Olanda arată exact un asemenea Volvo clasic de care vorbeam mai sus, un Volvo 940 mai exact, care stă parcat, iar alături un copac imens, de vârstă înaintată, e doborât la pământ, căzând peste maşina suedeză, chiar pe mijlocul acoperişului său!
În mod normal, la orice maşină veche de 30 de ani, acoperişul s-ar fi îndoit mult în interior, iar maşina aproape că s-ar fi înjumătăţit. Dar nu şi la acest Volvo 940 clasic. Acoperişul său s-a şifonat doar un pic în zona în care a căzut copacul peste el, şi nici măcar geamul uşii din zona unde a căzut imensul copac nu s-a stricat! Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
20,472
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!