Jaf ca în anii 90 în Moldova, un şofer de Mercedes S-Class ar fi fost deposedat de maşină şi jumătate de milion de dolari

16 Martie 2022, 12:22
Redacţia PiataAuto.md
Un jaf extraordinar, ca-n anii 90, a avut loc astă-noapte pe traseul Chişinău-Leuşeni din Moldova, în jurul orei 23:45. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, aflându-se la volanul maşinii sale, un Mercedes S-Class, ar fi fost oprit forţat de o altă maşină, din care ar fi coborât două persoane cu cagule pe cap şi cu arme automate, din informaţiile prezentate iniţial de deschide.md.
Atacatorii l-au jefuit pe proprietarul Mercedesul de o sumă de bani în numerar, de aproximativ 500 mii dolari SUA, şi l-au deposedat şi de automobil, suma fiind menţionată de deschide.md din sursele sale.
Şeful Inspectoratului General de Poliţie, Viorel Cernăuţeanu, tocmai avut un briefing de presă, unde a confirmat cazul. Acesta a menţionat la bordul maşinii se aflau doi cetăţeni moldoveni, şoferul fiind însoţit de o doamnă, fără vreo relaţie de rudenie între ei, iar atacul a avut loc la 15 km de Chişinău, în direcţia spre Leuşeni. Şeful poliţiei nu a confirmat cifra exactă a banilor furaţi, însă a menţionat că e vorba de o sumă impunătoare şi deja există suspecţi identificaţi. Totuşi, şeful poliţiei a operat de fiecare dată cu termenul „conform celor declarate de victime”, sugerând că poliţia încă verifică veridicitatea întregii istorii, dat fiind scenariul total atipic.
1
22,004
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!