(VIDEO) Duel între GMC Hummer EV şi Rivian R1T, două cele mai noi modele electrice din SUA

25 Martie 2022, 12:18
Redacţia PiataAuto.md
Rivian R1T şi GMC Hummer EV sunt două dintre cele mai noi şi mai aşteptate modele electrice din SUA, ambele fiind pick-up-uri şi având o listă de comenzi pentru ani înainte. Rivian are câteva luni de când şi-a început livrările, iar Hummer-ul electric abia acum a început a fi livrat. Prin urmare, un duel între cele două modele e deosebit de intrigant.
La linia de start s-au aliniat versiunea cu 3 electromotoare şi 1,000 CP a lui Hummer EV, care cântăreşte 4.1 tone, alături de Rivian R1T, cu peste 800 CP la activ şi o greutate de „doar” 3.24 tone la gol. Da, în noua lume a pick-up-urilor electrice greutatea e deja la cu totul altă scară.
Ambele pick-up-uri erau cu bateria încărcată la peste 80%, pentru a exclude orice posibile scăderi de performanţă. Pentru comparaţie, într-una din încercări, a fost pusă alături şi o Tesla Model X Plaid, doar pentru a avea o exemplu de referinţă a unei maşini care nu e atât de grea precum cele două pick-up-uri.
Şi, până la urmă, duelul dintre pick-up-uri a fost învins de modelul mai uşor, în ciuda diferenţei de putere. S-a întâmplat şi la start de pe loc, şi la start din mişcare. Până la urmă, greutatea a avut de jucat un rol mult mai mare. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,459
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!