(VIDEO) Întrecere în liga V8-urilor, între Land Rover Defender, BMW X7, Mercedes-AMG G63 şi Jeep Wrangler

21 Martie 2022, 19:02
Redacţia PiataAuto.md
Land Rover Defender are de ceva vreme o versiune savuroasă V8, care e probabil ultimul model al mărcii ce mai face uz de legendarul motor supraalimentat de 5.0 litri. Pe acest Land Rover el produce 525 CP. Era ocazia perfectă pentru britanici, deci, de a-l pune la încercare alături de SUV-uri germane şi americane cu motoare V8, pentru a-i vedea performaţa în comparaţie.
La linia de start s-au aliniat BMW X7 M50i, cu un V8 de 4.4 litri biturbo şi 530 CP, Mercedes-AMG G63, cu un V8 biturbo de 4.0 litri şi 585 CP şi un Jeep Wrangler american, cu un V8 Hemi de 6.4 litri, care produc 470 CP. Puterile variază, deci, dar şi greutatea celor 4 modele compensează cumva aceste diferenţe, aşa că şansele ar fi trebuit să fie egale.
Rezultatele în viaţa reală, însă, au arătat că BMW a învins. A fost urmat îndeaproape de Mercedes, timpii fiind chiar egali. Land Rover Defender V8 a fost abia al 3-lea, urmat de Jeep. Deci, cel mai proaspăt model, cel britanic, a ajuns abia al treilea la final. Şi aceleaşi rezultate s-au păstrat şi la cursele cu start din mişcare. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
4,647
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!