Un Ferrari, accidentat în Marea Britanie la doar 3 km după ce a fost cumpărat de proprietarul său

4 Aprilie 2022, 10:17
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Derby, Marea Britanie, anunţă că un proaspăt proprietar de Ferrari 488 GTB, a avut parte de un accident imediat după ce l-a cumpărat, reuşind să parcurgă cu el nici 3 kilometri.
Proprietarul şi-a cumpărat maşina la mâna a doua, exemplarul său fiind fabricat în 2017 şi având pe bord circa 13,400 mile, echivalentul a circa 21,565 km. Maşina e cât se poate de bine echipată, având chiar şi un pachet de carbon, ceea ce înseamnă că are şi o mulţime de elemente realizate din acest material. Motorul e un V8 de 3.9 litri, care livrează 669 CP şi care poate propulsa maşina până la o viteză de 330 km/h, iar acceleraţia de la 0 la 100 km/h e de puţin peste 3 secunde. Acest Ferrari a reuşit să treacă deja prin mâna a doi proprietari anterior, care, se pare că au avut grijă de el într-un mod decent.
Acum, din câte se pare, şoferul a accelerat prea tare pe o stradă, puntea spate a intrat în derapaj şi a proiectat maşina pe contrasens, unde aceasta a şi lovit o barieră de pe marginea străzii. Maşina poate fi reparată, dar întreg pachetul de carbon cu siguranţă va ridica factura pentru reparaţia acestui Ferrari şi mai mult. Pe lângă asta, poliţia a mai amendat şoferul cu 100 lire pentru lipsa plăcuţei de înmatriculare în faţă.
0
2,853
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!