(VIDEO) Accident deosebit de grav, evitat la limită în Chişinău datorită reacţiei exemplare a doi şoferi

16 Aprilie 2022, 07:46
Redacţia PiataAuto.md
Ziua de ieri putea fi una cu o veste despre unul din cele mai grave accidente produse în ultimii ani în Chişinău. Din fericire, accidentul a fost evitat datorită reacţiei exemplare a doi şoferi, dar ceea ce se putea întâmpla e atât de grav, încât această situaţie ar trebuie să servească drept exemplu educaţional.
Totul s-a întâmplat pe strada Ceucari din sectorul Poşta Veche din Chişinău, lângă liceul George Călinescu. Trei copii au pornit brusc să traverseze strada, într-un loc neregulamentar, fără o minimă asigurare. Aceştia au apărut brusc în faţa maşinii care avea camera de bord şi au traversat în fugă. Prima maşină a frânat brusc, copiii au văzut-o şi au încercat să fugă mai repede din faţa ei, dar de pe contrasens venea un alt automobil. Din fericire, şi acel şoferi a avut o reacţie exemplară şi a frânat virând totodată dreapta brusc, pentru a ocoli pietonii.
Copiii au ajuns absolut nevătămaţi de cealaltă parte a drumului. Dar situaţia de ieri se putea solda cu un accident cu 3 victime, rănite grav sau cu un scenariu şi mai sumbru. Tocmai de asta, video-ul de mai jos, cum spune şi autoarea filmării, ar trebui să servească în educarea regulilor de circulaţie şi a riscurilor care pot exista în cazul unor asemenea traversări. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Ecaterina Barbă
0
18,344
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!