(VIDEO) Cum arată un Mercedes S-Class W126 exploatat în Africa, cu milioane de km parcurşi

28 Aprilie 2022, 20:35
Redacţia PiataAuto.md
Da, acesta e un exemplar al renumitului Mercedes-Benz S-Class W126, modelul care şi-a câştigat reputaţia de a fi indestructibil şi de a fi considerat alături de W123, modelele mărcii germane care rămân a oferi un confort de Mercedes până şi pe drumurile Africii, reuşind să reziste până şi în exploatarea de acolo. S-Class W126 era atât de bine construit, încât când a apărut W140 mulţi spuneau că S-Class nu mai e ce a fost.
Acest exemplar e unul exploatat în Africa, iar odometrul indică 290 mii km pentru că are doar 6 cifre. Nu se ştie exact câte milioane a învârtit, dar parcursul e cu siguranţă unul milionar. Şi, fireşte, habitaclul său are urme de uzură, multe la număr. Dar, în Congo, acolo unde e exploatat, acest Mercedes e menţinut în continuare într-o stare bună, pe cât e posibil în aceste condiţii. Aşa că, per total, maşina asta arată mai bine decât am putea crede mulţi dintre noi şi certifică astfel încă odată că acea glorie a acestor Mercedesuri de cândva nu era doar marketing, ci construcţie durabilă şi acel legendar overengineering.
În video-ul de mai jos, autorul unui canal de youtube din Africa îi face o demonstraţie a acestui Mercedes indestructibil de jur împrejur, în habitaclu şi în compartimentul motor.
0
11,002
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!