(VIDEO) Cum sună un Mercedes-AMG C63 cu motor modificat de Brabus şi eşapament de Akrapovic

22 Aprilie 2022, 20:08
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes-AMG C63 AMG în caroserie W205 va rămâne cu siguranţă în istorie ca ultimul C-Class AMG veritabil, cu motor V8 biturbo de 4.0 litri, cu greutate redusă a caroseriei şi cu o performanţă fenomenală în condus. Şi spunem asta pentru că actuala generaţie, W206, urmează să aibă un AMG electrificat, cu un motor de doar 4 cilindri.
Iar C63 AMG în caroserie W205 a fost şi unul din modelele preferate pentru modificare de către cei de la Brabus. Au existat mai multe ipostaze, iar cea de mai jos e una ce scoate 600 CP din motor, deci cu doar câteva zeci de cai mai mult decât versiunea de stoc a lui 63S.
Brabus avea şi un sistem de eşapament modificat pentru acest model, însă exemplarul de mai jos are un sistem Akrapovic, care pune şi mai ascuţit în evidenţă sunetul magnific de V8.
Şi cum poate suna, deci, un motor V8 superb din fabrică, modificat iscusit de Brabus, iar pe deasupra şi cu un sistem de eşapament magnific? Un soi de modificare dublă sau chiar triplă, cum ar veni, iar rezultat trebuie ascultat în video-ul de mai jos cu sunetul dat mai tare.
0
2,414
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!