(VIDEO) Doi jurnalişti auto din Rusia continuă să critice situaţia în care au ajuns şi publică un nou review cu BMW E34 în stilul URSS

9 Aprilie 2022, 16:24
Redacţia PiataAuto.md
În Rusia din zilele noastre puţini mai sunt cei care mai au curaj să critice situaţia în care a ajuns ţara lor şi perspectivele după începerea războiului din Ucraina. Unii încearcă să o facă pe niznaiul, încercând să activeze ca înainte, alţii au anunţat că din cauza lipsei monetizării pe YouTube nu vor mai sta mult timp pe acolo şi se vor muta în platforme neclare locale, iar unii încearcă cel puţin prin ironie să critice situaţia din jurul lor. E cazul şi a doi jurnalişti, specializaţi cândva în testarea maşinilor de lux, care au publicat un prim video în stil de URSS acum două săptămâni, iar azi au publicat şi un soi de review cu BMW E34, cu şi mai multe critici condimentate.
Aşa numitul „sponsor” al filmuleţului e un butic de cartier, care vinde printre gunoaie haine de piele din Coreea de Nord. BMW-ul E34 cu motor de 2.0 litri şi 150 CP ar fi prea rapid şi nenecesar de puternic, fiind făcut să atingă peste 215 km/h, o viteză care ar reprezenta excesele nenecesare ale lumii vestice.
În lipsa unor sponsori adevăraţi, jurnaliştii au inventat un „sponsor” din cartier

Jurnalistul se miră cu scepticism, în stilul celor de cândva din URSS, că sistemul de climatizare are în general nevoie de reglare bi-zonală a temperaturii, iar pielea naturală din tapiţeria habitaclului e tratată ca o irosire de neînţeles. Unicul lucru ce nu face parte din epocă e un telefon mobil, dar e un detaliu pus intenţionat acolo. Nu lipsesc nici multe alte aluzii la absurditatea situaţiei curente din Rusia.
Vezi întregul review autocritic în video-ul de mai jos.
0
10,122
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!