(VIDEO) Mai mulţi şoferi ignoră pietonii de pe o trecere în Chişinău, unul după altul, ajungând să meargă şi pe contrasens

23 Aprilie 2022, 13:01
Redacţia PiataAuto.md
Şoferul unui troleibuz din Chişinău a surprins cu camera sa de bord o situaţie pe care o califică drept inadmisibilă, cu un şir de şoferi care ignoră pietonii de pe o trecere, iar ultimul din şirul de şoferi ajunge să-i ignore trecând pe contrasens.
Totul s-a întâmplat ieri, pe strada Voluntarilor din Chişinău, o stradă cu doar două benzi marcate, dar lăţimea ei face ca aceste benzi să fie mari, astfel încât în orele de vârf şoferii circulă adeseori în câte două benzi pe sens. Şoferul de troleibuz conducea vehiculul cu circa 38-42 km/h, încetinind în apropiere de trecerea de pietoni, unde erau doi pietoni cu intenţia de a traversa.
Primul automobil care-l depăşeşte efectuează manevra în siguranţă, dar când ajunge în apropierea trecerii de pietoni, nu frânează să le cedeze trecerea. Al doilea automobil depăşeşte troleibuzul mult mai periculos, în apropiere de trecere, iar când vede pietonii care începuseră a traversa, rămâne pe mijlocul drumului şi înaintează, fără a le ceda. Şi, în fine, cel de-al treilea şofer face cea mai periculoasă manevră, depăşind troleibuzul chiar înainte de trecere, şi chiar dacă pietonii erau deja pe mijlocul drumului, acesta nu opreşte, ci merge pe contrasens, făcându-i pe pietoni să reacţioneze revoltaţi. Şoferul de troleibuz spune că mai ales în cazul celui de-al treilea şofer, nu există nici o scuză să nu oprească la trecere în asemenea mod.
Vezi toată situaţia surprinsă de camera de bord a troleibuzului mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Andrei Timoschuk
0
1,982
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!