(VIDEO) Şoferul unui camion, care a mers în marşarier pe o autostradă în Ungaria, a provocat un accident şi un blocaj de 9 ore

14 Aprilie 2022, 18:56
Redacţia PiataAuto.md
Un accident neobişnuit a avut loc acum câteva zile pe autostrada M4 din Ungaria, lângă localitatea Abony, după ce un şofer de camion a ratat ieşirea de pe autostradă de care avea nevoie şi a decis să dea în marşarier câţiva zeci de metri.
În timp ce şoferul îşi executa manevra de marşarier, un alt şofer de camion pare să-l fi observat prea târziu şi a luat volanul spre stânga în ultimul moment, dar oricum a lovit camionul care mergea înapoi. Ambele camioanele au fost grav avariate, iar încărcătura primului camion — seminţe de floarea-soarelui — a ajuns împrăştiată pe autostradă, împreună cu componentele din camioanele avariate. Din fericire, şoferii au scăpat doar cu mici zgârieturi, fără vreun pericol pentru viaţa lor.
Poliţia şi serviciile rutiere au avut nevoie de 9 ore pentru a documenta accidentul şi a curăţa autostrada, timp în care artera a fost blocată, iar tot traficul a fost impus să iasă pe ieşirea ratată iniţial de şoferul primului camion. Ambii şoferi vor fi penalizaţi, după cum informează poliţia din Ungaria — primul pentru că a dat în marşarier şi a provocat accidentul, iar al doilea pentru că a observat prea târziu obstacolul, poliţia suspectând că acesta nu privea la drum.
0
7,378
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!