(VIDEO) Cum are loc crearea primelor motociclete Brabus din istorie, pe baza modelelor KTM

16 Mai 2022, 14:28
Redacţia PiataAuto.md
La începutul lunii februarie, anunţam că Brabus tocmai lansase prima motocicletă din istoria sa, numită Brabus 1300 R. Şi pentru că lansarea a fost corelată cu aniversarea a 45 de ani de la fondarea din anul 1977, motocicleta a fost creată în două ipostaze de culori, a câte 77 exemplare fiecare. Când au fost deschise comenzile online, toate 144 motociclete au fost vândute în mai puţin de 2 minute!
Motocicleta e creată pe baza modelului austriac KTM 1290 Super Duke R Evo, cu un motor V2 şi 4 valve per cilindru. Motorul a rămas neschimbat şi livrează 180 CP la 9,500 rpm şi 140 Nm la 8,000 rpm.
Cei de la Brabus, însă, au făcut tot soiul de alte modificări, începând de la montarea unui eşapament Akrapovich şi a unei suspensii modificate, până la elemente de design, multe la număr.
Acum, cei de la KTM au publicat un video în care prezintă în detaliu procesul de creare a acestor prime motociclete din istoria Brabus. În video e arătat atât procesul de producţie primară din fabrica KTM, cât şi definitivarea ulterioară din Bottrop, de la sediul Brabus.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
1,364
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!