(VIDEO) O bicicletă desprinsă de pe o maşină, la un pas de a provoca un accident pe o autostradă din Polonia

26 Iunie 2022, 18:14
Redacţia PiataAuto.md
Amatorii de biciclete ştiu că transportarea lor pe automobile poate fi făcută în câteva moduri, dar toate presupun utilaje speciale adiţionale, care sunt destul de scumpe, pentru că sunt prevăzute să fixeze în mod sigur bicicletele pentru transportare. Totuşi, pentru ca siguranţa să fie garantată, şi strângerea lor de către proprietar trebuie să aibă loc în mod corespunzător, şi viteza de deplasare trebuie să fie moderată, mai ales în cazul bicicletelor amplasate pe acoperiş.
Un caz surprins pe o autostradă din Polonia, însă, arată cât de grave pot fi urmările atunci când o bicicletă fixată nesigur se desprinde de un automobil. Situaţia a fost surprinsă pe autostrada S1, lângă localitatea Zywca, iar bicicleta căzută a fost la un pas e a provoca un adevărat carambol. Maşina care a urmat a fost nevoită să frâneze brusc, iar şoferul ei, claxonând, a putut să-l atenţioneze pe cel din dreapta sa, ca acesta să-i ofere spaţiul necesar de ocolire a bicicletei scăpate de sub control.
Toată situaţia s-a sfârşit fără un accident, din fericire, şi fără ca cineva să fi fost rănit. Însă totul putea sfârşi cu un accident grav, cu consecinţe dintre cele mai diverse Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,081
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!