(VIDEO) Accident deosebit de grav în Cluj, cu un BMW care a intrat într-un stâlp la 140 km/h

26 Septembrie 2022, 09:12
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs ieri dimineaţă în Cluj-Napoca, România, unde, pe o stradă de oraş, un BMW a lovit un stâlp cu o viteză de minim 140 km/h, cât indica acul vitezometrului după impact. Şi imaginile de pe camerele de supraveghere confirmă viteză uriaşă, dar şi maşina care s-a rupt în bucăţi.
Şoferul pare să fi virat prea târziu pe traiectoria curbei, de parcă o perioadă n-ar fi privit în faţă, iar în momentul în care, aproape de bordură, maşina ia stânga brusc, ea nu mai reuşeşte să se înscrie în traiectorie şi loveşte din plin stâlpul. Impactul a fost unul devastator, motorul, cutia şi arborele cardanic, cu tot cu o altă bucată frontală a maşinii, rupându-se de restul caroseriei, întrucât maşina a fost practic disecată în două de lovitura cu stâlpul, de pe mijlocul caroseriei.
Pompierii şi un echipaj SMURD au intervenit de urgenţă, după un apel primit la ora 06:18. Veniţi la locul accidentului, aceştia nu au putut decât să constate că leziunile tânărului şofer din BMW, de doar 25 de ani, sunt incompatibile cu viaţa, prin urmare nu s-au putut nici măcar aplica măsuri de resuscitare.
Accidentul a fost surprins de una din camere de trafic şi poate fi văzut mai jos.
0
6,359
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!