Accident deosebit de grav astă-noapte pe traseul Leuşeni, cu doi oameni nevinovaţi decedaţi în urma depăşirii făcute de un şofer de camion

3 Octombrie 2022, 08:35
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav între un camion DAF şi un microbuz VW Crafter, s-a produs astă-noapte pe traseul Leuşeni-Chişinău, în apropiere de localitatea Iurceni. Din păcate, în urma accidentului, două vieţi au fost pierdute.
Conform constatărilor poliţiei, şoferul de camion DAF, în vârstă de 38 de ani, a ieşit la o depăşire neregulamentară, provocând astfel impactul frontal cu un microbuz VW Crafter, care tracta şi o remorcă, pe care se afla un Mercedes S-Class.
În urma impactului, au decedat şoferul nevinovat în accident, care conducea microbuzul, dar şi pasagerul acestuia, în vârstă de 42 şi, respectiv, 40 de ani. Un alt pasager de 39 de ani din microbuz a fost transportat de medici la spitalul din Nisporeni.
Din păcate, este un din accidentele care depăşirile neregulamentare nu au fost doar periculoase, ci cu adevărat criminale, luând viaţa a doi oameni nevinovaţi.
0
23,938
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!