Circulaţia pe bulevardul Ştefan cel Mare din Chişinău a fost deblocată, corturile protestatarilor au fost evacuate de poliţie

10 Octombrie 2022, 10:06
Redacţia PiataAuto.md
Dimineaţa de luni a început cu ambuteiaje extraordinare în Chişinău, mai ales în zona centrală, cauzate de blocarea începând din după amiaza zilei de duminică a bulevardului Ştefan cel Mare de către un grup de protestatari cu corturi. Poliţia a somat ieri protestatarii şi primăria despre inadmisibilitatea blocării circulaţiei, îndemnându-i să deblocheze strada şi să protesteze în preajma edificiilor parlamentului şi preşedinţiei.
Foto: Aşa arăta dimineaţă viaductul spre sectoru Centru din Chişinău

Azi dimineaţa corturile încă mai erau plasate pe bulevard, iar tot traficul a trebuit direcţionat. Şeful poliţiei, Viorel Cernăuţeanu, a ţinut dimineaţă şi un briefing de presă în care a raportat despre acţiunile poliţiei şi a menţionat şi despre încălcările numeroase de lege admise de organizatorii protestelor.
Aproximativ la ora 09:30, poliţia a evacuat corturile din centru. În acele corturi nu se afla nimeni, şi evacuarea a decurs fără opunere de rezistenţă. Protestatarii sunt lăsaţi să-şi desfăşoare acţiunea de protest mai departe, dar în afara carosabilului. Circulaţia pe bulevardul Ştefan cel Mare a fost restabilită.
0
1,007
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!