(VIDEO) Cum arată o Toyota care a parcurs peste 2 milioane de kilometri în Rusia, în taxi, fără a fi spălată în serios vreodată

7 Octombrie 2022, 15:48
Redacţia PiataAuto.md
Când spunem maşină foarte murdară, mulţi dintre noi ne imaginăm un automobil care tocmai o fi parcurs un drum plin de noroi. Însă asta ar fi floare la ureche, iar starea ar fi explicabilă. Însă o maşină care să alerge peste 2 milioane de kilometri, muncind în serviciul de taxi, unde trebuie să deservească pasageri, şi să nu fie spălată la modul serios niciodată în acest interval, e ceva de neînţeles şi greu de descris. Dar anume asta e istoria acestei Toyota din Rusia.
Autorii unui canal de youtube din Rusia, deţinători ai unui atelier de detailing, au anunţat că vor asigura un detailing complet, gratuit, unei maşină, dacă ea va fi impresionant de murdară. Proprietarul acestei Toyota a răspuns invitaţiei, gândindu-se că asta e ocazia de a-şi împrospăta un pic maşina care n-a mai văzut atenţie de vreo 8 ani încoace.
Acesta spune că maşina a muncit zi şi noapte timp de 8 ani în taxi, în două ture, cu şoferi diferiţi. Conform estimărilor lui, a făcut cu mult peste 2 milioane de kilometri şi se află la al treilea motor, toate cumpărate la mâna a doua. Maşina e cu volan pe dreapta, importată cândva din Japonia, dar se pare că-n Rusia e posibil să circuli până şi în taxi cu asemenea maşini cu volan pe dreapta.
După cei 8 ani şi 2 milioane de kilometri nespălată vreodată cu adevărat, maşina a ajuns să arate inimaginabil de murdară. Tapiţeria bej a devenit neagră şi lucioasă. Era imposibil să te aşezi în ea fără a-ţi murdări hainele. Este de neînţeles, deci, cum putea lucra ea în taxi.
Cei de la atelierul de detailing au încercat să facă minuni din ea. Şi i-au schimbat radical starea. Dar până şi aceştia s-au plâns că e cea mai neglijată şi delăsată maşină pe care au văzut-o vreodată. Nu s-a putut luat chiar tot. Dar schimbarea e radicală. Noroc de gratuitatea atelierului, deci, pentru că altfel maşina ar mai fi alergat, probabil, în asemenea stare respingătoare, ducând pasageri.
Vezi totul în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate în limba dorită, în comenzile player-ului.
0
3,134
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!