(VIDEO) Cum sunt distruse cu efect maşinile pentru filmele de la Hollywood

3 Octombrie 2022, 12:07
Redacţia PiataAuto.md
Scenele cu maşini din filmele de acţiune sunt printre cele mai palpitante componente ale multor filme, iar adeseori maşinile implicate în scenariu ajung să fie distruse în moduri cât se poate de spectaculoase, care să dea bine la cameră. În viaţa reală, aceste accidente ar fi mult mai puţin dramatice şi n-ar avea de multe ori aceleaşi efecte ca în filme.
De multe ori în filme maşinile uzuale pot sparge garduri şi porţi rămânând cu partea frontală aproape intactă şi fără vreun airbag declanşat. În realitate maşina ar avea mult mai mult de suferit şi cel mai probabil n-ar mai putea înainta. Şi invers, în unele accidente din filme maşinile rămân fără uşi, se pomenesc cu acoperişul retezat sau explodează la primul glonţ sau la un impact un pic mai puternic.
Autorii unui canal de youtube din SUA au făcut o incursiune în metodele folosite de cascadori şi scenografi pentru distrugerea cu efect a maşinilor din filme. În video-ul de mai jos vorbesc mulţi dintre cei care chiar muncesc la pregătirea acestor maşini, oferind informaţii curioase despre cum sunt pregătite şi distruse cu efect maşinile pentru filmele de la Hollywood. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
8,995
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!