Acesta e un Lexus LX600, creat de producătorul japonez pentru explorarea munţilor, folosind accesorii disponibile pe piaţă

1 Noiembrie 2022, 20:58
Redacţia PiataAuto.md
Printre producătorii auto e răspândită atitudinea prin care se oferă tot soiul de ediţii speciale sau accesorii adiţionale pe care le poţi bifa la configurarea maşinii, dar totodată eşti descurajat să-ţi cumperi accesorii pe urmă, de la alţi producători. Pe piaţa SUA, însă, Lexus a creat un LX600 pentru explorarea munţilor, pe care l-a configurat astfel doar montând accesorii de la alţi producători, ce pot fi achiziţionate separat.
Acestui Lexus LX600 îi spune Alpine Lifestyle Concept şi este, efectiv, o versiune cu tuning aftermarket, dar creată de însăşi producătorul nipon. Explicaţia e simplă — producătorii americani o fac şi ei adeseori, iar acum, în apropiere de show-ul maşinilor modificate de la SEMA, din SUA, a creat şi Lexus un asemenea offroader explorator pe baza modelului său luxos LX600.
Vorbim, deci, despre un Lexus LX600 cu anvelope offroad, cu vopsea mai puţin vulnerabilă la zgârieturi, cu protecţii din fibră de carbon la aripi, cu mai multe elemente LED de iluminare adiţională în offroad, dar şi bare de pavilion, create de un producător special pentru Lexus, ce formează un spaţiu adiţional de depozitare, cu genţi şi accesorii adiţionale pentru explorări îndelungate.
Şi toate arată bine, fără îndoială, amintindu-ne de Land Cruiser-ele şi Lexus-urile LX mai vechi, modificate de pasionaţii de offroad de prin părţile noastre. Partea frumoasă e că această sugestie de modificări vine acum pentru o maşină actuală de producţie şi e sugerată chiar de producător, care-şi îndeamnă, astfel, cumpărătorii de Lexus LX să-l privească mai mult ca un explorator, nu doar ca o limuzină luxoasă cu gardă la sol sporită. Pentru că, la ce inginerie are implantată în ea această maşină, ar fi păcat să nu se mai şi exploreze lumea cu ea din când în când.
0
2,789
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!