(VIDEO) Un BMW M535i E12 a fost pus în garaj de proprietarul său în 1991, pentru a fi scos abia acum

3 Noiembrie 2022, 13:48
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori se mai aud veşti despre maşini descoperite abandonate în garaje sau în hangare, şi de obicei acele maşini sunt neglijate şi uitate acolo. Dar BMW-ul de mai jos nu a fost uitat şi nici abandonat, ci pur şi simplu proprietarul său l-a pus la păstrare în garaj acum 31 de ani, în 1991, iar acum şi-a permis deliciul de a-l porni şi scoate pentru prima dată de acolo.
E un BMW M535i de generaţie E12, o motorizare despre care au auzit foarte puţini, pentru că era fabricată doar pentru Africa de Sud. De acolo a fost cumpărată şi maşina. Sub capotă e motorul M90, de 6 cilindri în linie şi 3,5 litri cilindree, care scotea 215 CP şi 310 Nm. Sunt cifre cât se poate de decente, iar puntea spate avea şi un diferenţial cu alunecare limitată, pentru drift-uri frumoase.
Modelul are o istorie specială şi e foarte rar în lume, tocmai de asta, nu e greşit să spunem că acest om deţine o adevărată bijuterie rară, iar în video-ul de mai jos el povesteşte mult şi despre M535i, şi despre maşina sa şi istoria ei.
Fireşte, marea provocare este dacă acest BMW va porni din nou, acum, după 31 de ani de stat în garaj şi dacă va putea ieşi pe propriile roţi din garaj. Sigur că a putut, iar partea frumoasă e tot procesul de pregătire, dar şi acel sunet minunat de motor BMW clasic, modificat de divizia M.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
12,861
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!