Accident grav astă noapte în Sibiu, doi tineri şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a lovit un camion parcat pe carosabil

20 Decembrie 2022, 08:58
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs în această noapte la marginea municipiului Sibiu din România, un Audi lovind un camion cu remorcă, parcat pe carosabil. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina a intrat sub remorcă, acul vitezometrului din Audi oprindu-se la 80 km/h. Doi dintre cei patru tineri care se aflau la bord şi-au pierdut viaţa.
Vârstele tinerilor de la bord erau cuprinse între 19 şi 22 ani. O tânără de 19 ani şi un tânăr de 22 de ani, care era la volan, au fost declaraţi decedaţi la faţa locului. Un alt pasager de 22 de ani era în comă, iar prognozele medicilor pentru el erau rezervate. Al patrulea tânăr, de 20 de ani, a fost transportat la spital în spate conştientă. La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD, efectuând lucrări de descarcerare a victimelor. Toţi cei de la bordul Audi erau din Braşov.
Accidentul naşte inevitabil mari semne de întrebare, atât despre viteza Audi, dar şi despre motivul din care un camion era parcat pe carosabil. De asemenea, pot exista întrebări legitime şi dacă remorca acelui camion avea bara de siguranţă spate integră, însă dacă impactul a avut loc cu 80 km/h, aceasta ar fi cedat oricum şi ar fi permis intrarea maşinii sub remorcă.
Din păcate, e un accident apărut dintr-un lanţ de cauze care au dus la producerea lui, dar e un accident cu pierderi multiple de vieţi omeneşti, vieţi ale unor tineri care abia au ajuns la majorat, în acest caz.
Sursa foto: SibiuIndependent.ro
0
3,453
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!