Accident grav în Polonia cu un microbuz din Moldova, care staţiona pe marginea drumului, şi un camion

13 Decembrie 2022, 15:12
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs ieri după amiază în Polonia, pe drumul expres S8, un microbuz cu 6 cetăţeni moldoveni la bord, care staţiona, fiind lovit de un camion, în apropiere de localitatea Zabikoworzadowe. Conform celor menţionate de publicaţia poloneză Zambrow, doi dintre cetăţenii Moldovei au decedat, iar ceilalţi 4 au fost răniţi, unii dintre ei foarte grav.
După bariera care poate fi văzută alături de drum, în imagini, se poate deduce că Sprinterul din Moldova staţiona neregulamentar acolo, fie ca urmare a unei opriri într-un loc neinspirat, fie în urma unei defecţiuni. Camionul polonez, care circula la viteză de drum expres, l-a observat prea târziu şi l-a lovit din plin.
Şoferul camionului a fost de asemenea rănit şi a fost preluat de medici, împreună cu cei 4 pasageri din microbuz, care au supravieţuit.
Din cauza accidentului, acea zonă a autostrăzii a fost blocată preţ de peste 5 ore. Din păcate, e un accident mult prea grav, în care au avut de suferit grav cei care se aflau în microbuzul din Moldova.
0
2,552
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!