(VIDEO) Pasionaţii de motociclete cu ataş Ural din Japonia duc lipsă de offroad în marile oraşe, aşa că au ieşit în regiunea Hiroshima pentru a le conduce

28 Decembrie 2022, 17:51
Redacţia PiataAuto.md
Da, poate suna neaşteptat, dar se pare că şi în Japonia există pasionaţi de motociclete cu ataş Ural, care le cumpără şi care menţin comunicarea între ei de dragul pasiunii comune pentru motocicletele cu ataş. Şi se pare că marea problemă a celor din Japonia e că locuiesc în zone cu prea multă civilizaţie şi nu au acces la zone de offroad, în care să poată ieşi în libertate, să exploreze ţinuturi pustii. Tocmai de asta, şi-au organizat de curând prima ieşire comună din Japonia, în regiunile mai izolate din Hiroshima.
Fabrica Ural s-a relocat aproape integral de jumătate de an încoace în Kazahstan, concediind practic toţi muncitorii de la fosta sa fabrică din Irbit, Rusia, şi declarând că ea vrea să fie parte a lumii civilizate. Aşa că acum motocicletele cu ataş Ural se produc în Kazahstan, într-un nou capitol al istoriei lor, şi pot fi exportate în toată lumea, inclusiv în SUA, unde e cea mai mare piaţă a lor, dar şi în ţări precum Japonia, unde ne-am aştepta mai puţin să descoperim pasionaţi de Ural.
Şi totuşi, aceştia există, iar pasiunea lor pentru aventură e la fel de mare ca şi în cazul deţinătorilor de motociclete cu ataş din alte părţi ale lumii. Ba chiar cei din Japonia apucă să guste mai rar de zone depărtate de betonul oraşelor şi astfel savurează şi mai mult aceste escapade.
De fapt, ieşirea din Hiroshima, despre care vorbim azi, a fost prima de asemenea gen din Japonia pentru pasionaţii Ural, şi de abia de acum încolo aceştia speră să o poată transforma în tradiţie.
Cum a fost? Motocicletele au sunat în mod similar şi au înaintat la fel de bine prin teren dificil, mai ales că şi condiţiile meteo au făcut condiţiile de înaintare mai picante. Iar pe lângă asta, nu a lipsit şi coloritul local, specific, al japonezilor şi al felului în care văd ei asemenea ieşiri în mijlocul naturii.
Vezi totul în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre profesioniste în engleză sau rusă din comenzile player-ului.
1
1,441
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!