(VIDEO) Pedeapsă imediată pentru 3 şoferi, la pachet, livrată de un echipaj de poliţie pe şoseaua Balcani din Chişinău

15 Decembrie 2022, 09:29
Redacţia PiataAuto.md
Şoseaua Balcani din municipiul Chişinău, la intersecţia sa cu strada Petricani, e una din zonele cu încălcări cronice de regulament al circulaţiei rutiere. Banda dreaptă fiind rezervată doar pentru virare la dreapta, aproape la fiecare ciclu de semafor se găsesc şoferi care fie vor depăşi coloana de maşini ce stă la semafor şi se vor poziţiona în faţa lor, încălcând marcajele, fie vor continua deplasarea înainte de pe banda dreaptă, fentând ulterior traficul. Într-o asemenea situaţie de ieri, un echipaj de poliţie a pedepsit 3 şoferi „la pachet”, după ce i-a observat pe toţi trei traversând la un singur ciclu de semafor.
O Dacia depăşise coloana şi se plasase în faţa autorului filmării de mai jos. Când s-a făcut verde, o Skoda a merg în viteză pe banda dreaptă şi i-a depăşit pe toţi, trecând în faţa lor. Iar exemplul Skodei a mai fost urmat şi de şoferul unui Jeep.
Pe contrasens, însă, la semafor se afla un echipaj de poliţie cu o Skoda Octavia, care observând aceste încălcări en-gros, a aprins girofarul, a întors şi i-a ajuns pe toţi 3 şoferi din urmă, trăgându-i pe dreapta, pentru a-i sancţiona.
Momentul a fost surprins de o cameră de bord şi poate fi văzut mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
3,950
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!