(VIDEO) Un chinez aproape că şi-a distrus Tesla Model 3 într-o urcare pe ploaie, departe de asfalt

30 Decembrie 2022, 14:40
Redacţia PiataAuto.md
Maşinile electrice au căpătat o popularitate excepţională în China în ultimii doi ani şi, deşi mărcile chinezeşti domină în md firesc vânzările, modelele celor de la Tesla au căpătat şi ele notorietate, mai ales că Tesla are şi o fabrică locală în Shanghai. Totuşi, modele Tesla sunt mai scumpe, fiind un soi de alegere de top, pentru chinezii mai avuţi. Un asemenea proprietar tânăr de Tesla din China, însă, nu şi-a cruţat deloc automobilul său în încercarea de a urca o pantă montană dificilă, în condiţii de ploaie, departe de asfalt.
Acea pantă a devenit vedeta unui canal de YouTube, în care un localnic a început a filma tot soiul de maşini încercând s-o urce. Denivelările şi curbele acestea sunt dificile, iar lipsa asfaltului face ca orice urcare pe aici să solicite intens maşinile. Astfel, tot mai mulţi chinezi au început a veni în localitatea autorului acestui canal de YouTube, pentru a-şi supune maşinile acestui test neobişnuit şi a fi filmate.
Tânărul proprietar de Tesla a avut ghinionul să vină într-o zi cu ploaie, când pământul era moale şi aderenţa maşinii era una aproape de zero pe asemenea pante. Iar pe lângă asta, geometria sedanului nu e una prevăzute pentru asemenea urcări.
Asta nu l-a oprit, însă, pe chinez să-şi târască maşina prin noroi şi pietre, fiind cât se poate de indiferent la daunele pe care le provoacă maşinii sale. Mai mult ca atât, la un moment dat maşina sa a alunecat spre bariera de protecţie alături de drum şi a şi acroşat-o, iar proprietarul i-a lăudat vopseaua maşinii că nu s-a luat uşor.
Vezi totul în video-ul de mai jos, un video destul de lung, dar din primele 5 minute devine clar prin ce condiţii de înaintare e pusă această maşină electrică în China. Poţi include subtitre în engleză din comenzile player-ului.
0
23,884
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!