Accident grav lângă primăria Chişinău, cu o maşină proiectată spre trotuar

10 Ianuarie 2023, 16:24
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs cu puţin timp în urmă pe bulevardul Ştefan cel Mare din Chişinău, exact lângă primăria capitalei. Două automobile — o Skoda şi o Honda — sunt implicate, iar în urma impactului Skoda a fost proiectată spre trotuarul care e de obicei unul din cele mai aglomerate din Chişinău.
Traiectoria Skodei a fost oprită pilonul semaforului, însă, înainte ca aceasta să ajungă într-o semisferă, aşa că niciun pieton, din fericire, nu a avut de suferit. Totuşi, impactul a fost unul sever şi a avariat grav maşinile, iar o ambulanţă a fost solicitată pentru a acorda îngrijiri medicale celor ce se aflau în cele două automobile.
După modul în care au fost accidentate maşinile, putem concluziona că, cel mai probabil, Skoda se deplasa pe bulevardul Ştefan cel Mare, iar Honda a apărut în calea sa, încercând să ajungă pe strada Vlaicu Părcălab. Intrarea pe Vlaicu Pârcălab, însă, poate fi făcută regulamentar doar de pe Ştefan cel Mare din direcţia Pieţii Mari Adunări Naţionale spre strada Eminescu, virarea la stânga din direcţie inversă fiind interzisă, iar de pe cealaltă partea străzii Pârcălab, din câte se pare mai e obligatorie virarea la dreapta.
Totuşi, în prezent intersecţia e semaforizată, aşa că vinovatul exact în accident ar mai putea fi stabilit şi în funcţie de culoarea de la semafor în momentul accidentului.
0
1,708
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!