Accident cutremurător astă-noapte pe viaduct în Chişinău, o tânără de 26 de ani, grav rănită la picioare în timp ce punea indicatorul de avarie în spatele maşinii sale

6 Februarie 2023, 15:27
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cutremurător a avut lor astă noapte pe viaductul din Chişinău, în urma căruia o tânără de 26 de ani a rămas fără picioare, în timp ce punea indicatorul de avarie în spatele maşinii sale.
Poliţia ne-a comunicat că iniţial, tânăra de 26 de ani, conducea un automobil Volvo, iar maşina sa a fost tamponată din spate de un VW. În urma primului impact, Volvo a fost proiectat pe altă bandă de circulaţie, de pe banda din dreapta pe banda din mijloc. Şoferiţa din Volvo a coborât din maşina sa şi a deschis portbagajul pentru a scoate şi instala triunghiul de avarie, pentru a atenţiona alţi şoferi despre accidentul produs. În acel moment, însă, ea a fost lovită din spate de un BMW. Din păcate, tânăra de 26 de ani a fost prinsă însă BMW şi Volvo în momentul impactului, fapt care a lăsat-o cu picioarele mutilate, într-o stare deosebit de gravă.
Tânăra a fost preluată imediat de medici şi transportată de urgenţă la spital. În asemenea cazuri, medicii încearcă de obicei din răsputeri să replanteze membrele amputate, în speranţa că acestea vor putea fi din nou funcţionale.
0
122,509
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!