Grav accident, cu un Mercedes dezintegrat în câteva părţi, produs aseară pe şoseaua Balcani de lângă Chişinău

16 Februarie 2023, 09:03
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav a avut loc aseară, în jurul orei 21:30, pe şoseaua Balcani de lângă Chişinău, în apropiere de intrarea în comuna Ghidighici. Un Mercedes, care circula în mod evident cu viteză mult prea mare, a ieşit în decor şi a lovit succesiv mai mulţi copaci şi obstacole din afara carosabilului, dezintegrându-se în câteva părţi. Conform informaţiilor preliminare furnizare de martori, cei de la bord au supravieţuit.
Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online / Petru Cliofos

Impactul a fost atât de puternic, încât aproape întreg compartimentului motor şi aripile s-au detaşat de partea centrală. La fel, posteriorul maşinii, cu tot compartimentul portbagajului şi roţile spate, s-au detaşat în altă parte. Iar celula habitaclului a rămas, la rândul ei, ca o structură separată, care a reuşit să-i protejeze pe cei de la bord.
Sursa foto: Telegram / Ungureanu 112

La faţa locului au venit şi medicii, şi pompierii cu utilaje de descarcerare. Cei de la bordul Mercedesului au avut nevoie de ajutor medical, fiind răniţi, dar au supravieţuit într-un impact atât de dur, conform informaţiilor preliminare. Am încercat să aflăm de la poliţie mai multe detalii despre scenariul accidentului, numărul persoanelor care se aflau la bordul maşinii şi starea lor. Aceştia au promis că revin cu detalii, pe care le vom include într-un update la această ştire.

UPDATE 09:27: Poliţia ne-a informat că la bordul Mercedesului se aflau şoferul de 26 ani şi doi pasageri. Toţi au supravieţuit şi au fost transportaţi la spital.
Foto: Posteriorul maşinii, aruncat la distanţă mare de habitaclu. Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online / Petru Cliofos

1
9,745
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!