(VIDEO) Pedepse imediate, livrate angro de poliţia din Chişinău şoferilor care încearcă să ocolească traficul şi să vireze de pe altă bandă

18 Februarie 2023, 09:16
Redacţia PiataAuto.md
În Chişinău există mai multe intersecţii, unde se produc încălcări de circulaţie la fiecare ciclu de semaforizare, într-atât de multe, încât te întrebi de ce acolo încă nu stau camere de trafic instalate, care ar elimina problema. Totuşi, uneori stau echipaje de poliţie, care le oferă şoferilor care încalcă surpriza unor pedepse imediate şi împart amenzi în cantităţi angro. Este şi cazul unei situaţii surprinse ieri de un vizitator, care ne-a expediat video-ul la redacţie.
Acesta menţionează că abia după ce a descărcat video-ul a observat că avea data greşită la camera de bord, şi spune că totul a avut lor ieri, în jurul orei 16:50, la intersecţia străzii Albişoara cu Puşkin, acolo unde există două benzi cu semaforizare separată, una pentru deplasarea înainte, iar alta pentru virarea la stânga. Când a pornit la verde, în faţa maşinii sale a trecut întâi o Honda, accelerând pentru a intra în faţa sa, apoi şi o Toyota Prius, care i-a tăiat colţul pentru a se strecura să intre în faţă.
Şmecheria nu a durat mult, însă, şi nici nu a economisit timp, întrucât echipajul de poliţie, aflat ceva mai încolo, a tras pe dreapta ambele maşini. Şi, apropo, în asemenea cazuri, foarte frecvent există şi materiale video înregistrate de camera poliţiei, care sunt ataşate drept dovezi.
Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.
0
2,173
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!