(VIDEO) Un camion ieşit la o depăşire pe traseul Leuşeni-Chişinău a provocat un accident între alte două maşini şi nici măcar n-a oprit

21 Februarie 2023, 08:54
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav, ce putea sfârşi şi mai tragic, s-a produs în seara de duminică, 19 februarie, pe traseul Leuşeni-Chişinău. Un şofer de camion, care a ieşit la o depăşire neasigurată pe acest traseu, pe contrasens, s-a pomenit faţă în faţă cu automobilele care veneau regulamentar pe sensul lor de circulaţie. Atât camionul, cât şi maşina care venea întâmpinare, au fost nevoiţi să frâneze brusc, până la oprirea aproape completă. Însă o altă maşină, care venea din spatele celei cu camera de bord, nu a reuşit să frâneze în timp util şi a lovit din plin maşina din faţa sa.
Roman, autorul filmării, menţionează că se întorcea cu familia de la odihnă, având la bord şi soţia sa însărcinată. Acesta menţionează că maşina din spatele său s-a făcut zob în urma accidentului, fiind grav deformată. Din fericire, toţi sunt vii, însă şoferul de camion n-a avut măcar responsabilitatea de a opri şi de a verifica dacă toţi oamenii din cele două maşini sunt nevătămaţi sau au nevoie de ajutor, nemaivorbind de responsabilitatea pentru provocarea acestui accident.
Din păcate, totul putea sfârşi mult mai tragic de atât, cu un accident frontal cu multiple victime, or, pe video se observă că bariera metalică sfârşeşte exact înainte de locul în care maşina a oprit în faţa camionului. Doar zece metri distanţă puteau da scenariul în care maşini nu reuşea să oprească şi nici nu avea cum să o ia pe acostament.
Am solicitat poliţiei comentarii despre acest accident pentru a afla dacă sunt în căutarea şoferului de camion, pentru a-l ancheta în acest caz. Poliţia a confirmat că în accident au fost implicate cele două automobile, un Land Rover şi un Ford, însă a menţionat că şoferul de camion şi camionul nu figurează în dosarul accidentului, prin urmare, oricât ar suna de nedrept deocamdată acesta nu este căutat.

Vezi totul în video-ul de mai jos.

UPDATE 09:26: Poliţia ne-a informat că este deja în căutarea şoferului camionului pentru a-l sancţiona.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutere Republica Moldova / Roman Ivanovich
0
3,445
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!