(VIDEO) Conflict cu împuşcături între tiktok-eri la o benzinărie, astă noapte în Chişinău, cu arestări făcute de poliţie

31 Martie 2023, 09:11
Redacţia PiataAuto.md
Şoferii care au vrut să alimenteze astă noapte la benzinăria de pe strada Grenoble, la intersecţie cu Cuza Vodă din Chişinău au avut surpriza să descopere că aceasta era împânzită de echipaje de poliţie şi maşini prinse în vâltoarea evenimentelor. Totul s-a produs din cauza unui conflict între „tiktoker”-i din Chişinău, conflict care a implicat şi împuşcături din arma unuia dintre ei.
Din păcate, am ajuns să vorbim despre culmea absurdului în asemenea ştiri, dar pe cât de absurdă a fost situaţia, pe atât de periculoasă a fost ea pentru oamenii din jur, aflaţi în benzinărie, angajaţi ai benzinăriei şi toţi cei care locuiesc în jur, or, focurile de armă trase într-o benzinărie pot degenera oricând în catastrofe de proporţii. După cum ne-a confirmat poliţia, între un tiktoker de 27 de ani şi alţi trei tiktoker-i cu vârste cuprinse între 31 şi 37 ani a izbucnit un conflict, iar cel de 27 de ani a scos pistolul deţinut legale şi a efectuat împuşcături, aparent în aer, deşi martorii comentau că împuşcăturile ar fi fost făcute în pământ.
Tot acest conflict a fost transmis online şi din câte se pare doi dintre ei şi-ar fi dat întâlnire la acea staţie pentru „a-şi clarifica” relaţiile.

Poliţia a intervenit imediat cu 4 echipaje de intervenţie operativă. Cel care a efectuat împuşcăturile a fost reţinut pentru 72 de ore şi va fi cercetat penal. Ancheta continuă şi pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi a rolului celorlalţi implicaţi. „Bărbaţii sunt cunoscuţi în mediul online ca tiktok-eri.” — menţionează poliţia din Moldova.
Comentariile, probabil, sunt de prisos. Vezi mai jos un scurt video cu intervenţia poliţiei la staţie, filmat de un locatar din blocul de alături.
0
26,173
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!