(VIDEO) Doi belgieni care se întreceau cu două Ferrari şi le-au distrus simultan într-o curbă din Italia, sărind cu ele într-un gard

6 Martie 2023, 09:54
Redacţia PiataAuto.md
Doi belgieni au avut parte de o zi ghinionistă sâmbătă, dar totodată au avut norocul să scape doar cu mici zgârieturi dintr-un accident major din Italia, care le-a distrus maşinile, două Ferrari cu care aceştia se luaseră la întrecere pe un drum public.
Totul s-a întâmplat în interiorul unui cartier luxos din Osimo, Italia. Cei doi şoferi de Ferrari se aflau în vacanţă în Italia şi se pare că orgoliile de a-şi demonstra reciproc care dintre Ferrari e mai puternic i-au adus la o cursă absurdă pe un drum îngust de carter, pavat cu un soi de prundiş mărunt, fără prea mare aderenţă. Drumul a avut o curbă bruscă, la 90 de grade, pe care ambii şoferi au ratat-o, aşa că maşinile lor au ieşit în decor şi au lovit un mal de alături, fiind proiectate ca pe trambulină spre un gard al unei vile din apropiere.
Maşina roşie e un Ferrari 296 GTB Assetto Fiorano, iar cealaltă e un Ferrari F12berlinetta. Cea din urmă a luat foc după impact şi pompierii au trebuit să intervină pentru a o stinge, dar cel mai probabil ambele maşini vor fi declarate daună totală. Cei doi şoferi au vârste de 50 şi, respectiv, 54 de ani. Unul din ei a fost preluat de medici la spital, dar a fost lăsat să plece acasă în scurt timp.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,530
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!