(VIDEO) Un BMW a sărit de pe un pod în regiunea transnistreană, încercând să evite un accident cu o altă maşină

9 Martie 2023, 08:40
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs ieri, în jurul orei 13:00, în oraşul Râbniţa din regiunea transnistreană. Un BMW a căzut în gol de pe un pod, după ce a făcut o manevră de evitare a unui accident cu un automobil care nu-i cedase trecerea. BMW-ul a fost grav avariat, iar şoferul a supravieţuit, însă a fost preluat de medici în stare gravă, la terapie intensivă.
Şoferul din BMW are o vârstă de 21 de ani. O altă maşină intra pe o rampă de acces pe drumul pe care circula, pe banda dreaptă, BMW-ul. Acea maşină nu a acordat prioritate BMW-ului, deşi trebuia s-o facă, iar şoferul din BMW a luat brusc volanul spre stânga pentru a evita impactul.
Din păcate, în acel moment BMW-ul şi-a pierdut controlul şi s-a îndreptat spre parapetul podului, pe care l-a lovit cu putere şi l-a spulberat, după care a urmat o cădere în gol, la o înălţime de aproximativ 10 metri.
În BMW nu se mai aflau alţi pasageri, iar şoferul a fost testat la alcoolemie, rezultatul fiind nul. Momentul accidentului a fost surprins de o cameră de bord.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,309
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!