Copil de 3 ani, ucis de un camion pe o trecere de pietoni în Leţcani, România, în braţele tatălui său, fratele acestuia şi tatăl sunt grav răniţi

19 Aprilie 2023, 13:57
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cutremurător s-a produs astăzi, în jurul orei 10:30, pe o trecere de pietoni de pe traseul E58/DN28 din perimetrul comunei Leţcani, judeţul Iaşi, România. Un camion a lovit pe trecerea de pietoni un tată cu doi copii. Tatăl îşi ţinea copilul de 3 ani în braţe, iar pe cel de 6 ani de mână. Cu regret, copilul de 3 anişori a decedat în urma impactului, iar tatăl şi fratele său au fost grav răniţi. Toţi trei se îndreptau spre casă după ce vizitaseră medicul de familie şi traversau strada regulamentar.
Copilul de 6 ani a fost transportat de medici la Spitalul de Pediatrie, iar tatăl, policontuzionat, a fost transportat la un alt spital. La faţa locului au intervenit pompieri şi salvatori, dar şi un echipaj de terapie intensivă. Din păcate, medicii şi salvatorii nu au mai putut face nimic pentru micuţul de 3 anişori.
Şoferul camionului Volvo, care a provocat accidentul, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Traseul E58 e unul circulat intens, iar în perimetrul comunei Leţcani foarte des se remarcă depăşiri de viteză şi ignorări ale elementelor de infrastructură, precum trecerile de pietoni. Şoferul de camion este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Din păcate, însă, tragedia e una ireperabilă.
0
7,240
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!